Logo Bree.ro
Mesaje de Anul Nou

Mesaje si Urari de Anul Nou

Mesaje de Anul Nou / Urari de Anul Nou 2014
Fie ca esti lipsit de inspiratie, in criza de idei sau pur si simplu comod aici gasesti cele mai frumoase sugestii de Mesaje si Urari de Anul Nou 2014 pentru cei dragi.
 
Să întâmpinăm cu drag şi bucurie noul an şi să îl sărbătorim aşa cum se cuvine! La mulți ani!!
 
2014 să fie plin de realizări, bucurii, fericire și fapte bune! La Mulți Ani!!!
 
Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La mulţi ani 2014!
 
Frumuseţea iernii cu albul fulgilor de nea presăraţi peste gândurile noastre, cu dulcele ecou al colindelor, cu imaginea în suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniţi, iubiţi şi fericiţi. La Mulţi Ani !!
 
Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an.
 
La mulţi ani cu sănătate, Domnul să va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!
 
Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate!
 
Nu-mi raspunzi la telefon deşi te sun în neştire, o să-ţi dau un sms cu La Mulţi Ani, sănătate şi iubire.
 
Îţi doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbeşti din Iunie pană în Noiembrie, şi să te bucuri în Decembrie. La mulţi ani!
 
Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai usor, Bucurie şi mult spor.
 
Când ultimele file cad din mii de calendare, se-aprind steluţe-n crengi de brad ca semne de urare. Când toţi urează celor dragi cuvinte de mărire, venim şi noi să vă urăm: La multi ani mult noroc şi multă, multă fericire!!
 
Iată şi Crăciunul trece, Nu-i zăpada şi e rece. Doar în inimi este cald şi în verdele din brad. Și-a trecut o sărbatoare ce-a lăsat în urma oare? Sper ca numai lucruri bune, să fii fericită, lume! Aşteptăm să vin-acum Anul Nou, este pe drum. Spor s-aveţi la pregătire, la mulţi ani şi fericire !!
 
Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumină în gând si veselia de altă dată!
 
Mult belşug în casă, pâinea mai gustoasă, datorii puţine în anul care vine. Pace-n inimi, rod bogat, bucurie, gând curat. Din a voastră casă binele să nu mai iasă.
 
Cine conduce de Revelion beat... nu trăieşte tot anul. La Mulţi Ani !!12