Logo Bree.ro
Mesaje de Paste

Mesaje de Paste

Mesaje de Paste / Urari de Paste
Cele mai frumoase Mesaje si Urari de Paste ce pot fi trimise prin SMS persoanelor dragi cu ocazia Sfintelor Sarbatori ale Pastelui
 
În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună HRISTOS A ÎNVIAT!
 
Un iepuraș cu botic alb a venit la voi în prag, să vă aducă un ou roșu care să va umple coșul. Ciocniți? HRISTOS A ÎNVIAT!
 
Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!
 
Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!
 
Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!
 
Paștele este sărbătoarea Sfântă a lui Hristos, Domnul nostru Mântuitor care s-a răstignit pe cruce pentru iertarea păcatelor noastre. Fie că această Sărbătoare să va minuneze calea. Sănătate ție cât și la celor dragi, Doamne Ajută!
 
Hristos a Înviat! Fie ca de această zi minunată să fiți alături de cei dragi. Să aveți bucurie în suflet și să aveți parte de liniște!
 
Fie ca spiritul Sfintelor sărbători de Paști să va aducă lumină, căldură în suflet și multe momente pline de fericire și bucurie alături de familie și cei dragi! Hristos a Înviat
 
Sfintele Sărbători de Paște să va aducă numai gânduri senine, lumină în suflet și multe bucurii alături de cei dragi!
 
De Înviere, primește lumina sfântă în casă, credința în viață și bucuria în inimă!
 
Un gând plin de lumină și tot ce înseamnă tihnă, căci sufletul-i curăt Hristos a Înviat!
 
Sărbătoarea Învierii Domnului îmi oferă deosebitul prilej de a va adresă, din toată inimă, multă sănătate, putere de muncă și să va bucurați de aceste binemeritate zile de sărbătoare alături de cei dragi.
 
Pentru noi, Isus a pătimit,
Pentru noi, a fost El răstignit.
Pentru noi, Isus a Înviat,
Să-l cinstim pe-al lumii Împărat!
 
Lumina Învierii să-ţi lumineze necunoscutele cărări ale vieţii şi să-ţi umple sufletul de bucurie şi speranţă!
 
Acum, în prag de sărbătoare, îţi doresc să te bucuri, împreună cu cei dragi, de semnificaţia sfântă a acestor zile, dăruind, la rândul tău, bucurie, speranţă, nădejde şi, nu în ultimul rând, dragoste.12